سه شنبه ۲۷ آبان ۰۴

شمار جان باختگان بیماری کرونا در هرمزگان به ۱۰۸۱ نفر رسید – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

۱,۱۲۹ بازديد

شمار جان باختگان بیماری کرونا در هرمزگان به ۱۰۸۱ نفر رسید – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان https://moonnews.ir/شمار-جان-باختگان-بیماری-کرونا-در-هرمزگ/ ماه نیوز Tue, 13 Apr 2021 05:15:40 0000 عمومی https://moonnews.ir/شمار-جان-باختگان-بیماری-کرونا-در-هرمزگ/ به گزارش خبرگزاری آنلاین ، فاطمه نوروزیان روز گذشته با اشاره به فوت 4 بیمار دیگر در هرمزگان افزود: با این رقم تعداد تلفات کلی این بیماری در استان به 1081 نفر رسیده است. وی گفت: 82૨ بیمار مبتلا به بیماری بیماری کرونا قلب در بیمارستان های استان بستری شدند و تعداد بیماران بستری در …

به گزارش خبرگزاری آنلاین ، فاطمه نوروزیان روز گذشته با اشاره به فوت 4 بیمار دیگر در هرمزگان افزود: با این رقم تعداد تلفات کلی این بیماری در استان به 1081 نفر رسیده است.

وی گفت: 82૨ بیمار مبتلا به بیماری بیماری کرونا قلب در بیمارستان های استان بستری شدند و تعداد بیماران بستری در استان به 7૨ 7૨ رسید.

سخنگوی علوم پزشکی F دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: از مجموع تعداد بستری ها ، 45 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند و حال 6 نفر از آنها وخیم است.

ناوروزیان در مورد بیماران قرنطینه ای تاج گذاری خاطرنشان کرد: هم اکنون 4،71 نفر. بیماران تاج گذاری در قرنطینه در منزل هستند.

علوم پزشکی F پزشکی دانشگاه هرمزگان که تاکنون 206 هزار و 817 هسته در استان را آزمایش کرده است ، اظهار داشت: شرکت در اجتماعات دلیل اصلی و مهم بیماری عروق بیماری کرونا قلب است و افراد باید از حضور در عروسی به ویژه خودداری کنند.

وی گفت: “شرکت در تجمعات ، حتی در خارج از کشور ، می تواند منجر به شیوع ویروس کرونا شود ، و مردم باید توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.”

علائم بیماری سرخک

مرحله اول: از زمان ابتلا به ویروس سرخک تا شروع علائم بیماری14 روز به طول می انجامد.

مرحله دوم: در دو روز اول(علائم اولیه)

  • سرفه خشک
  • التهاب و سرخی چشم
  • تب
  • خستگى
  • آب ريزش از بينى
  • نقاط كوپليك در مخاط داخل دهان



ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.