جمعه ۲۸ شهریور ۰۴

کلیسای لیلیان در آستانه تصلیب

به وبگاه تخصصی و جامع ویلای ایران و جهان خوش آمدید.

کلیسای لیلیان در آستانه تصلیب

۱,۰۱۷ بازديد

کلیسای لیلیان در آستانه تصلیب https://myirannews.ir/فرهنگی/کلیسای-لیلیان-در-آستانه-تصلیب/ https://myirannews.ir/فرهنگی/کلیسای-لیلیان-در-آستانه-تصلیب/#respond Sat, 25 Sep 2021 07:56:21 0000 فرهنگی https://myirannews.ir/فرهنگی/کلیسای-لیلیان-در-آستانه-تصلیب/ اخبار ایران من / وسط به تازگی عکس هایی در اینترنت منتشر شده است که وضعیت اسفناک کارهای بین المللی در منطقه مرکزی را نشان می دهد که دوباره در فهرست آثار ملی ثبت شد و در صورت ادامه این کار ، به تدریج آویزان می شود! عکسها نشان می دهد که کلیسای ارمنی در …

اخبار ایران من / وسط به تازگی عکس هایی در اینترنت منتشر شده است که وضعیت اسفناک کارهای بین المللی در منطقه مرکزی را نشان می دهد که دوباره در فهرست آثار ملی ثبت شد و در صورت ادامه این کار ، به تدریج آویزان می شود!

عکسها نشان می دهد که کلیسای ارمنی در روستای لیلیان ، در منطقه کمره خمین ، به پارکینگ خصوصی ، کشاورزی و محلی تبدیل شده است ، حتی اگر بخشی از روند ثبت نام مختل شده باشد.

روستای لیلیان منطقه ای باستانی و ارمنی است که قدمت آن به زمان قاجار می رسد و وجود کلیسای ارمنی از زمان قاجار گواه این است که این روستا توسط ارمنستان شکل گرفته است.

کلیسای لیلیان در تاریخ 10 مه 2007 و شماره 19064 در فهرست آثار ملی قرار گرفت و آرامگاه ارمنی لیلیان که متعلق به قاجار و پهلوی است در تاریخ 14 فوریه 2007 با شماره ثبت 17350 به عنوان یکی از آثار ایرانی ثبت شد. به

روستاییان ارمنی از شاخه مسیحی گرگوری پیروی می کنند که توسط شاه عباس صفوی از ارمنستان به این منطقه آورده شده است.

در سپتامبر 2014 ، رئیس وقت فرهنگ منطقه ای مرکزی مرکزی از احیای قبرستان های ارمنیان در این روستا خبر داد ، اما امروز ، هفت سال بعد ، خبر تخریب کلیسای این روستا به گوش رسید.

تصاویر چاپ شده از کلیسا نشان می دهد که این اثر مشابه هر چیزی غیر از کلیسایی است که در یک اثر ملی ثبت شده است و در نگاه اول به نظر می رسد که کارهای کمی در زمینه فرهنگ آنها انجام شده است.

ارزشهای فرهنگی برای مشارکت همه مردم مورد نیاز است

سرپرست فرهنگ ، گردشگری و صنایع دستی منطقه مرکزی در مورد وضعیت کلیسا به اخبار ایران من گفت: آثار قدیمی منطقه مرکزی و فراوانی و پراکندگی آنها بسیار است. در عوض ، بیش از 2000 ثبت نام بین المللی واجد شرایط در منطقه شناسایی شده است که 900 مورد از آنها به فهرست آثار ملی اضافه شده است.

مصطفی مرزبان با اشاره به اینکه بخش عمده ای از فرهنگ کشور مشارکت ، مشارکت صاحبان آثار باستانی و یا بودجه ای است که از سوی کمیته شهرسازی تامین می شود ، افزود: به آنها رسیدگی می شود.

عکسهای 3 سال پیش / کلیسا یا باغ وحش؟ / خانه متعلق به مالکان است

وی درباره کلیسای لیلیان خمینی و همچنین عکس های منتشر شده از این کلیسا توضیح داد: طبق گزارشات و عکسهای منتشر شده که مربوط به سه سال پیش است ، کلیسا و درمانگاه لیلیان در سال 2007 در فهرست ستون ملی قرار گرفت. کلیسا منطقه را به باغ وحش و پارکینگ تبدیل کرده بود.

مرزبان گفت: دو سال پیش اداره کل میراث فرهنگی منطقه مرکزی بر اساس وضعیت کلیسا و ایده تغییر کاربری از صاحبخانه شکایت کرد و متاسفانه دادگاه مالک را به دلیل اقدامات وی محکوم کرد. ، تصمیم اولیه تکرار شد و مالک محکوم شد.

به دنبال حذف ساختمان از لیست ستون های ملی ، مالک این شکایت را رد کرد

وی بر اساس تلاش صاحبان خانه برای حذف خانه از فهرست ارکان ملی و تشکیل پرونده در دیوان عدالت گفت: 1400 ، دادگاه رد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی منطقه مرکزی گفت: یکی از جانشینان بنای یادبود کار مرمت را ممنوع می کند و فرهنگ آنها به دلیل کمبود مسکن نمی تواند اقدامی انجام دهد ، اما تنها در صورتی که بودجه لازم وجود داشته باشد. از بازسازی خانه های خمینی تأمین می شود.

هزینه مرمت کلیسا حدود 500 میلیون دلار است

وی همچنین با بیان اینکه برای بازسازی کلیسا نیاز به 500 میلیون دلار بدهی وجود دارد ، گفت: تعمیر سقف ، سقف و دیوار ضروری است که زمان بر و هزینه بر است اما برای جلوگیری از آسیب بیشتر و 500 میلیون تومان ضروری است.

مرزبان افزود: خانه متعلق به مالک است و اگر او آن را بازسازی کند ، ما می خواهیم به استفاده از کلیسا ادامه دهیم ، اما باید بین مالکان مشارکت داشته باشیم.

به گزارش اخبار ایران من ، متأسفانه چندین بار در منطقه مرکزی شاهد بودیم که خانه های ثبت شده بین المللی متعلق به مالکان در معرض خطر بیشتری نسبت به سایر خانه ها قرار دارد ، نمونه ای که می توان آن را به خانه حاج باشی در اراک ارسال کرد. ، در نهایت مالک موفق به حذف این بنای تاریخی از فهرست آثار جهانی شد و به نظر می رسد امروز صاحب کلیسای لیلیان نیز سعی دارد این بنای تاریخی را از فهرست بناها حذف کند. به نظر می رسد قبل از گردهمایی همه مالکان برای حذف خانه های قدیمی منطقه از فهرست آثار ملی ، توجه به میراث فرهنگی مهم است.

درست است که حفاظت و مرمت آثار باستانی مستلزم هزینه و بدهی است ، اما در واقع اگر وزارتخانه وزارت فرهنگ باشد ، چشم انداز حفظ آثار قدیمی افزایش می یابد و باید بیشتر از قبل برای نابودی کشور هزینه شود. تاریخ.

انتهای پیام

https://myirannews.ir/فرهنگی/کلیسای-لیلیان-در-آستانه-تصلیب/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.